3 filme

2

Scris de Georgiana în Aiureli şi nu prea | 09-01-2015 la 12:08 pm

No Gravatar

După ce s-o bătut toaca prin presa de specialitate, am urmărit și eu aseară ”The Interview”.  Vă zic doar că e o comedie slăbuță. slăbuță tare. asta dacă nu cumva mi-am pierdut eu simțul umorului. de văzut doar dacă nu aveți altceva mai bun de făcut.

În schimb, m-a ținut cu sufletul la gură, ”Before I go to sleep”- un thriller ce spune povestea unei femei, Christine (Nicole Kidman) care trece prin clipe foarte grele cauzate de un accident de maşină. Ea se trezeşte în fiecare dimineaţă şi nu recunoaşte absolut nimic din ce se petrece în jurul ei sau oamenii care o înconjoară. N-o să vă zic mai multe, c-ar însemna că vă povestesc filmul.  big grin Oricum, e de văzut. Un fel de ”Memento” puțin mai slăbuț.

Și tot drăguț și de văzut este și ”Serena” – dramă, cu Jennifer Lawrence, Bradley Cooper. Acțiunea se petrece în timpul marii recesiuni din America. George Pemberton (Bradley Cooper) e deținătorul unei afaceri cu cherestea. afacerile îi merg foarte bine, însă slăbiciunea lui pentru femei și ulterior, mariajul cu Serena (Jennifer Lawrence),  îl fac pe acesta să-şi pună toată afacerea în pericol.

Acestea fiind zise, vă doresc un uikend frumos și vizionare plăcută! hai, că v-am dat ceva material de studiu! :P

2 comentarii

”The Interview” are ceva momente haioase și dacă era jucat cu alți actori, mai de vază, ieșea mai bun, dar și așa, a generat ceva discuții și hacker-eală nord coreeană care au spart serverele Sony Pictures, mă mir că au nord coreenii net, după cât de foame ni se spune că este pe acolo. ”Serena”, nu că are ăla afacerea în pericol, am văzut, acolo, până unde poate merge gelozia unei femei, gelozie ce mi-a adus aminte de filmul finlandez Purge/Puhdistus.

actorii din the interview sunt actori buni, de comedie. filmul în sine e de 2 lei.

Scrie un comentariu