pupe mama băiatul!

12

Scris de Georgiana în Aiureli şi nu prea | 13-01-2015 la 1:08 pm

No Gravatar

Mi-s tare răvășită… se pare că luna ianuarie nu mi-e favorabilă. Anul trecut, pe 17 ianuarie a plecat tatăl meu în lumea celor drepți. peste 4 zile se face anul. Ieri, am aflat că prietenul meu cel mai bun, iubitul meu Gipsy are cancer bucal. începând de ieri dimineață de la 4 și până aseară pe la orele 22.00 a sângerat din gură. valuri și râuri de sânge. atâta sânge nu am văzut în viața mea… normal, l-am dus la doctor unde am aflat ce-am aflat. de aseară am început să-i dau citostatice. E un viteaz Gipsanu meu, a trecut prin foarte multe, îi place viața tare și se bucură de ea cât poate și credeți-mă că poate! Acum trei zile am fost la săniuș și a alergat pe acolo de nu-i făceam față nici eu, nici Liviu. s-a dus pe pârtia de ski și făcea fente cu skiorii de pe acolo. nu reușea nimeni să-l prindă :D era în elementul lui. contopit cu natura, cu iarna, cu zăpada. un monument de voioșenie și chef de joacă. De aia cred cu tărie că atât tratamentul cât și spiritul lui, vor ajuta. va câștiga zile, luni. sper la cât mai multe luni. Îl iubesc tare. Nu prea îmi pot imagina viața fără el.

Mare-i Dumnezeu! vă pup. ținem aproape.

12 comentarii

Doamne-ajută!

Imi pare tare rau sa aud asta sad
Doamne-ajuta sa se faca bine!

era bine. de aseară de la ora 22.00 și până azi la ora 15.00 n-a mai sângerat. din păcate, după ora 15 a început iar. o oră și ceva… iarăși sânge râuri. acum e anemiat, nu se mai ține pe picioare, nu mai vrea să mănânce. am fost, desigur, cu el la doctor și azi, i-a făcut făcut ceva injecții coagulante, vitamina C și cine știe ce altceva, c-or fost vreo 5 injecții de toate! îs căzută rău. n-am cuvinte să exprim ce simt.
mulțumesc că-mi sunteți alături.

Mai Jorjana, in prost moment trecui io p’aci… dar sa stii ca stiu ce simti si-ti sunt alaturi, iar baiatul tau se face bine; Doamne ajuta!

Doamne ajută, Traine!
azi noapte cu toată anemia gravă de-o are, abia se ținea pe picioare, de la atâta sânge pierdut, s-a foit toată noaptea prin casă, a vomat…
mergem acușica cu el la doctor să-i mai facă un coagulant (preventiv) și ceva vitamine, că dacă ferească Domnul mai face o hemoragie, îl pierd.
mulțumesc de gânduri bune!

uof…. sad să fii puternică, suflete! orice ar fi, gipsanul este deja în sufletul tău şi va fi mereu. ce-ţi doresc, ce vă doresc, este ca zilele lui, atâtea câte sunt, să-i fie fără chin.
ştiu şi ştii că ştiu prin ce treci acum. te îmbrăţişez tare, tare.

mulțumesc, psi draga mia. știu că știi, da… mi-am adus aminte de-o discuție de-am purtat-o acum ceva vreme pe tema asta…
Acum, ce să zic? mergem zilnic cu el la doctor, îi facem ceva vitamine, un antihemoragic și e mai bine. mănâncă bine (mulțumesc Domnului), merge mai bine cu picioarele din spate, e mai prezent. se pare că ușor, ușor, îl scoatem din anemia aia de l-a copleșit!
Rămâne cancerul cu care vom lupta cât va fi nevoie. o să înceapă tratamentul cu citostatice (de uz veterinar, făcute din plante, deci fără reacții adverse) și vom merge înainte, că suntem viteji!
te îmbrățișez și eu la fel de tare, tare! kiss

Of, cum te-nteleg…sad

Tin pumnii baiatului, iar voua,
putere si sperante…

Pupam Gipsanu’ sa se faca bine si pe tine, fata draga, te-mbratisam tare, sa ai putere! <3

Georgi, imi pare rau de muţunoc. Poate nu e totuşi cancer. Din tura de căţei pe care am avut-o ultima dată la bloc(că eu am căţei peste tot pe unde mă aciuez) şi căţelului meu îi curgea sânge din gură, dar a avut doar un chist puternic vascularizat, crescut pe gingie. Săracul îi era frică şi să mănânce. L-am operat şi pe urmă a fost ok. Eu zic să mai mergi şi la alt medic.Nici nu vreau să mă gândesc cum vei fi după ce dispare. Eu şi acum din când în când le mai pupicesc pozele. Dă Doamne să nu fie aşa cum a spus medicul

[...] este dedicată georgianei care mi-a ţinut cândva sufletul în palme şi care acum se luptă pentru gipsanul ei şi celor [...]

mulțumesc de gânduri bune și încurajări, dragilor. hai, că am revenit cu noutăți. vă pup kiss

Scrie un comentariu