gata și sărbătorile de iarnă!

1

Scris de Georgiana în Fără categorie | 08-01-2015 la 2:22 pm

No Gravatar

Ziceam alaltăieri că urmează să mă duc la o întâlnire cu prietenii mei de la bloc, ăia cei mai vechi, din copilărie și adolescență. – cu ei am jucat ”ascunselea” și ”prinsa” și ”țară, țară, vrem ostași” și tot cu ei am împărțit emoțiile și bucuriile de dinaintea și de după examenele de treaptă întâi și doi și bacalaureat. cu ei m-am apucat de fumat și de băut (hîc), alături de ei am participat la primele mele petreceri, cu ei am împărtășit emoțiile primei iubiri, dar și primei dezamăgiri și câte și mai câte, că dacă mă apuc de povestit, nu mai dovedesc – o viață de om.

A fost frumos tare… aduceri aminte, hohote de râs, pahare de vin, dansuri, așa încât nici nu ne-am dat seama când a trecut timpul de ne-a prins ora 4 dimineața în crâșmă :D Ne vedem foarte rar, dat fiind că o parte din ei nu mai locuiesc în România și, sincer, habar n-am când va fi o următoare întâlnire. poate că de asta ne-am și ”întins” până la ore mici și nu ne mai înduram să ne luăm la revedere!

Ieri n-am apărut pe aici, din motive pe care vi le puteți imagina: am dormit! :mrgreen: M-am pus cumva pe direcție și aseară, am petrecut iarăși la o Ioană tare dragă mie.
Una peste alta, au trecut sărbătorile de iarnă și eu una, trâgând linie, vă spun că mi-a fost bine și mi-au priit!

Vă pun ”decât” o pozișoară pentru că numai pe asta o am! cine să mai fi făcut poze după enșpe pahare de vin? :D

1 comentarii

păi, na, să ai noroc să le-ntorci vizita prietenilor plecați din țară.

Scrie un comentariu